МОЯ ЧАР1ВН1СТЬ


Моя чарівносте! О Ладо!
Ти – гімн всього мого життя.
Тобою  дихаю, як садом,
Тебе повік не зраджу я.
Розстріляну  й знівечену
Сховаю в серці я своїм
Побиту і згвалтовану-
Я підніму тебе з руїн.
Хіба безсмертя можна вбити?
Ти хоч катуй його, хоч бий...
Приречена навічно жити,
О, рідна мово! Світе мій…
Праматір`ю ти мовам світу
Була  колись. Як і в цю мить.
Хіба безсмертя можна вбити?!
Моє вкраїнство  буде жить!...


Рецензии