Пиши

А ти пиши мені.
Нехай це буде щиро.
Не забувай, благаю,
Ні на мить.
Лишись на лінії долоні,
І не губись у вирі.
Прошу, лишись
На сто, чи більш тисячоліть.
А ти пиши мені.
Пиши про все не світі.
Цілуй крізь відстані і сни,
Стань поруч хоч на мить.
А ти скажи,
Що сльози не даремно литі,
Що нас чекає цвіт весни.
Щоб вбити відстань, що зробить?
А ти пиши мені.
Обійми шли крізь кілометри.
Торкайсь через слова,
Кохай через рядки.
Вбивай ці дні шалені,
Що без тебе.
Відправ крізь відстань
Дотики руки.
Я не прошу багато.
Ти спогади лиши.
Я буду щиро рада,
Ти просто напиши.


Рецензии