Чом -сонце забрали...

(Думки матері)

Чом - сонце забрали,
а цю мить -лишили?
Нічого - навколо
і тиша, так коле...
З тобою - світало,
тепер - суму мало
і хата завмерла,
в садку повмирало
птахів щебетання.
Там вітер лиш ходить,
блука - шелестіння
і моє питання,
а з ним,наче тінь-я.
Напевно, недовго
без тебе тут зможу,
залишу я тінь,
ми такі з нею схожі.
Їй вдасться тут жити-
в моєму німому,
від втрат - темнім світі,
а більше - нікому.


Рецензии