Кохання укр. мова

Я буду всторонці тихо стояти ,
Я буду ніжно дивитись на тебе ,
Я буду думати і уявляти
У твоїх думках себе .

Я буду дивитись в твої очі ,
Я буду слухати тебе до ночі
Ти будеш лежати , поряд зі мною
Я буду лежати , в обіймах з тобою .

Я тихо вийду з кімнати на ранок ,
Ти будеш ще солодко спати ,
Я приготую смачненький сніданок
До столу , буду тебе чекати .

В нас буде велика і дружня родина
Так і буде , я знаю
Згодом , народиться маленька дитина
Це я тобі обіцяю !

Моє кохання до тебе велике
Словами , це не передати
Я кожну хвилину , я кожну годину
Лише тебе , я хочу кохати .


Рецензии