Не йди

Як можливо тебе не кохати
Як можливо тебе не жадати
Як можливо забути ті дні де завжди разом були
Як можливо тебе не кохати 
Як можливо тебе не благати
Щоб ти була завжди зі мною, щоб ти була поруч зі мною
Як можливо забути ті ночі і ті палкі поцілунки
Як можливо забути все те, що пов'язано було с тобою. 

Не йди, прошу від мене не йди
Хочаб залиши на згадку ті сни, де завжди разом з тобою були
Не йди, прошу від мене не йди
Хочаб залиши на згадку ту посмішку рідну мені.


Рецензии