Дiалог

- Давай з тобою поп*ємо чаю,
Давай?
- Давай
- Води немає і чим заварю
- Облиш, той чай! –
Налию в кружки
Нехай окріп
Немає смаку, немає ложки
Облиш цей світ
- Давай з тобою поп*ємо чаю, - Зміст в не грошах
- Немає « чаю» уже між нами
- Ось так?
- Ось так…


Рецензии