Усе, що сказано

Усе, що сказано, не є лишень словами,
а все, що сталося, не щезне із обличчя
Збирай думки, пиши слова роками,
колись ти станеш лицарем сторіччя.

Колись ти станеш лицарем епохи,
і пам'ять буде спогади тримати,
на нашім полі зацвітуть чортополохи,
і вже ні ти, ні я не будемо чекати.

Усе, що сказано, колись було словами,
а все, що сталося, вкарбується в обличчя,
я, знаєш, звикла вже блукати манівцями
заради спогадів, знецінених сторіччям.


Рецензии