Чернобрывцы. укр

Вдивляючись в квіти осені, під темною парасолькою,
З дощами її непроханими, з світанками непрозорими,
З калюжами темно-сірими, де краплі стучать, мов милиці,
Милуюсь останнім дивом я – ошатними чорнобривцями.

Такі золотаво-сонячні, з червоною оторочкою,
Немовби усмішка донечки в квітчастій мережній сорочці,
Неначе розлите золото так щедро, так безкорисливо
Яскраві квіти-метелики злетівши, в повітрі зависли!

Дурманять солодким запахом, останнім привітом радують,
І стійко стоять під заморозь, коли жовте листя падає.
Стоять. Не чорніють, і світяться маленьким яскравим факелом.
Так гарно. Так обіцяюче, що все буде добре завтра...


Рецензии
Дуже гарні квіти і вірш про них! Останній, барвистий спогад про літо:)

Тайный Альков   29.08.2013 14:49     Заявить о нарушении
Дякую, Тетянко! Хай щастить! )))

Ирина Бондарь Левобережная   30.08.2013 15:15   Заявить о нарушении