Чужесв й

Ось і Львів
Чужесвій
Я своя
Я чужа
Тріскотня
Тріска я
Бруком
Рухом
Мелодії звуком
Піднімаю себе
До нього
Над священим
Собору порогом
Я мала
Я дитя
Відкриття?

Я німа
Чи нема
Тільки очі
І душа
Щось таємне
Туркоче


Рецензии