***

Я не можу і не хочу,
Забувати я не вмію
Лиш ім"я твоє шепочу,
Тільки серденько болить.
На світанку із тобою
Полетіли мої мрії,       
Обійняти тебе хочу,
Та у мене тільки мить.         
Я щоночі засинаю   
І всевишнього благаю,
щоб наснилися мені
Твої очі чарівні.
Щоб усміхнені вуста
Розказали,що кохають,
Що надія ще жива...
Але все це сон,я знаю.
Ти любов моя єдина,
Неповторна,незгасима
Як мені без тебе бути,
Як мені без тебе жить?
Завжди тебе пам"ятаю,
Подумки я обіймаю.
Але як в хвилини скрути
Сильний біль цей пережить?
Я щовечора дивлюсь
На далекі зорі в небі,
І тихенько помолюсь
За щасливу долю в тебе.
Якщо вже не разом ми,
Дам тобі таку пораду:
Доки ти живеш-люби.
У любові вся розрада!


Рецензии