С НОК С

РАНО-ВРАНЦІ ПО РОСІ
ВСІ ЗІБРАЛИСЬ КАРПУСІ
Я,МІЙ ДІД І ДЯДЬКО Й ТАТО
КАРПУСІВ В СЕЛІ БАГАТО.

ЧУБЕНКІВСЬКІЇ СИНОЧКИ,
ВСІ ОНУКИ,БРАТИ Й ДОЧКИ
ГРЕБТИ СІНО І ОВЕС,
ВРАЗ ЗІБРАВСЯ РІД УВЕСЬ.


ПІДСУШИВШИ,ЗАГРІБАЛИ,
ПОТІМ,У ВАЛКИ СКЛАДАЛИ,
Й ЩОБ УСПІТИ ДО ГРОЗИ,
ЗАВАНТАЖИЛИ ВОЗИ,

НА БРОДАХ І НА КАПКАСІ,
КАРПУСІ СПІВАЮТЬ БАСОМ,
КОЛИ СІНО НА ПОДВІР'Ї,
ЧУТИ ПІСНЮ В БІЛОЗІР'Ї.


Рецензии