Помовчим пару митевостей

Хелоу....Годі вже грустити,
Ми вже не маленькі діти,
Просто треба простити,
Й мабуть час відпустити.

І прекрасні веселі історії,
Поспішаючи на крейсер Вікторія,
Й маршу Славянки мелодія...
Обійми,поцілуй на прощання,
І на що ці довгі розтавання.

Помовчим пару митевостей,
Відпускаючи руку,пустиш сльозу,
А я скриюсь в криках гурьби,
Не повертаючи ні на мить голови.


Рецензии