З днем народження тебе в таю

З днем народження тебе вітаю
І ось, що хочу я сказати:

Всього найкращого тобі бажаю,
А скільки - не перерахувати!
Ти так добра і неперевершина,

Бажаю здоров'я і щастя,
Щоб ти як квітка,вирости змогла.
Батькам будь ти на радість,
Нехай в тебе весело тривають роки!

Нехай принц прекрасний одного разу,
Полюбить тебе назавжди!

Евгенія бажаю тобі від щирого серця*


Рецензии