Кохання

Хоча зло завжди лютує…
Та життя своє бере!
Бо кохання скрізь існує
І Єднає все живе…

Навіть в ті часи далекі
Вітчизняної війни
Всім несло, наче лелеки,
В тьму страждань свята весни…

Все завжди з ним розквітало!
І ніяким силам Злим…
Зруйнувать це не вдавалось!
То ж і я віршем своїм

Маю світла,хоч іскринку
В ритм життя свою внести.
Йду по ньому без зупинку
До щасливої мети.

Ну, а щастя, лиш с красою
І з коханням йде до нас,
А вони завжди зі мною.
Кожен день і кожен час.


Рецензии