Без сл в

Ти не казав мені цих слів тоді
А знаєш, як хотілось їх почути   
Що я не просто так в житті
І є щось більше ніж я і ти
Що є вже ми..

Ти не казав ніколи, що навіки            
Ти збережеш частинку іри у собі
Пробач, що серце розриваю на частинки
Пробач, не розберусь я у собі

Ти не казав ніколи і не скажеш
Що серце ще любов'ю б'ється в такт, з моїм
Ти не сказав, що ти мене приймаєш
Пробач не розумію я без слів

Прощай любов моя, я все прощаю
Пробач і ти мені ці дні
Я вже злітаю! Ні.. зникаю
Зникаю я навіки у пітьмі

Я сподіваюсь, що знайдеш ти щастя
Нехай цим щастям виявлюсь не я,
Це все життя, не вибереш тут масті
Але знайду ще щастя й я
Ирина Рустамова*                26.08.13


Рецензии