Нудьга за сином

КОЖЕН ДЕНЬ СКУЧАЄ СИВА МАТИ.
СИНА ВЖЕ НЕ БАЧИЛА ДАВНО,
НА ДОРОГУ ДИВИТЬСЯ З-ЗА ХАТИ,
І ЧАСТО ВИГЛЯДАЄ У ВІКНО.

ДЕСЯТЬ РОКІВ ПАМ'ЯТЬ ПОВЕРТАЄ,
ДО МАТУСІ СИН НЕ ПРИЇЗДИТЬ.
ЩО РОБИТИ ВІД СТРАЖДАННЬ НЕЗНАЄ 
СЕРЦЕ У СТАРЕНЬКОЇ БОЛИТЬ.

НІ ЛИСТІВ НЕМА,НІ ТЕЛЕГРАМИ,
СОН ТРИВОЖНИЙ БАЧИТЬ ПО НОЧАХ,
І НЕМАЄ СПОКОЮ У МАМИ
БІЛЬ І СМУТОК У ЇЇ ОЧАХ.

НЕ ДІЖДЕТЬСЯ СВОГО СИНА МАТИ
ВІД ПЕРЕЖИВАНЬ ДУША ЇЇ ЗГОРИТЬ,
БУДЕ НА МОГИЛІ СИН РИДАТИ,
І ДОВІКУ З БОЛЕМ В СЕРЦІ ЖИТЬ.

ПОГЛЯДАМИ   СИНА  БІЛЯ   ЯМИ,
ПОЖАЛІЮТЬ  І  ОСУДЯТЬ   ЛЮДИ,
ЯК ЗАХОЧЕ  ВІН ПОБАЧИТЬ МАМУ
ВЖЕ ПРИЇХАТЬ, НІ ДО КОГО БУДЕ.


Рецензии