Г 1 М Н


 

1. СТАНИЧНОМУ рідному слава!
   Повага і шана творцям
   Величного рідного краю,
   Що в серці  у кожного з нас.

Приспів:
 
Квітни наша Україно!
Розквітай Станичне!
Бо у нас доля єдина,
Світла і велична…
Бережім свободу вміло,
Захищаймо волю,
Станичанські щоб простори
Мали кращу долю.


2.  В негоди часи захищали
    Тебе наші доньки й сини,
    А славу в труді здобували
    Невтомні твої трударі.


3.  Хай славиться наше Станичне-
    Нащадок козацького роду!
    А в  душах хай святиться вічно
    Дух правди і воля народу !


Рецензии