Ты сегодня снова снился мне..

ЛЮБОВЬ ИВАНОВА 2

Ты сегодня снова снился мне..
(Часто снится сон, один и тот же)
Мы с тобой при звездах и луне
в сладкой неге на любовном ложе..

Ты сегодня снова снился мне...
Так же сладко и любвиобильно..
Раскаляясь в чувственном огне -
в поцелуях нежились умильно..

Ты сегодня снова снился мне,
долго ль, объясни мне, будешь сниться?
Над землей парили в вышине
мы с тобой - две окрыленных птицы..

Ты сегодня снова снился мне...
Проскользнул лучом в души оконца.
Но я верю, может быть вполне -
сон когда-то явью обернется.

Превела на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

ТИ ДНЕС ОТНОВО МИ СЕ ПРИСЪНИ

Днес  отново ми се присъни...
/ Сънувам сън, един и същ, редовно/
С тебе ние при луна, звезди,
в сладка нега, във легло любовно.

Днес  отново ми се присъни...
Пак тъй сладко и любвиобилно...
Сгорещен във чувственият огън
на целувките разнежил се умилно.

Днес отново ми се присъни...
Дълго ли ще бъдеш във съня ми?
Над земята, там във висините
ние сме две птици окрилени.

Днес  отново ми се присъни...
Лъч в душата мярна се накрая.
Вярвам, че напълно е, може би -
в сън някога яви ли се, успявам.


Рецензии
Вот так...слово за словом я буду учить болгарский!
С благодарностью и уважением - Любовь Иванова 2-

Любовь Иванова 2   26.08.2013 22:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.