Кажи ми...

                На Олеся

Кажи ми: "Обичам те!".
Кажи ми: "Не мога без теб!".
Кажи ми, че будя се.
Часът вече е пет.

Щастливи и влюбени
защо сме само в съня?
Защо сме толкоз загубени,
безсилни в деня?

Кажи ми, но истински,
че имаш нужда от мен!
Кажи ми: "Обичам те!".
Все още е ден.


Рецензии