Гефилтэ фиш

Хавейрим!
эст гефилтэ фиш –
дэм бэстн майхл
фун дэм ких,
дэм эрштн майхл
аф дэр велт:
зол гихер гейн
аерэ фис
ибер ди гасн,
ибер ди трэп,
зол бесэр арбетн
ди кеп!
Зол мазл
зайн ба айх
ун гелт!
Хавейрим!
Эст гефилтэ фиш!..

17.07.2000


Рецензии