У тво х глазах та ширше

Тримай... Тримай чашку
з твоїм лиммонним чаєм.
Ну як, тобі вже краще?
Я був дурнем, знаю...
Не мовчи, молю! Благаю!
Да хоч терен на мене вішай.
Я боявся, бо втопаю
у твоїх глазах та ширше...
І тепер боюсь. Не того,
що люблю тебе занадто,
а що ти підеш, не дрогнеш,
що ти зникнеш раптом.
Не мовчи. Цілуй та вішай.
Завинив, не відмовляюсь.
У твоїх очах і ширше
я тону і поклоняюсь.


Рецензии