Обiйми його

Обiйми його. Мовчки. Без запитань.
Збережи його серце вiд нового болю.
Скiльки у нього в душi нерозказаних ран?
I вони не лiкуються навiть любов'ю.
Обiйми його. Слухай. Зiгрiй вiд туги.
Дай повiрити, що буде все якнайкраще.
Чоловiки не плачуть. А що є в душi?
Може страх є холодний або гнiв гарячий?
Обiйми його свiтлом своєї доброти.
Забери iз сумних або темних реалiй.
Його вiру у себе до кiнця пронеси,
Поки сонце спокою не вийде з-за хмари.
Обiйми його. Бачиш, як важко йому?
Ти для нього i вiра, i сила, i крила.
Не шукай виправдань: Де? Навiщо? Чому?..
Обiйми його, ти - найрiднiша людина.


Рецензии