Прощати прощатись, теж треба вмiтиvk ruta Рута

Бути тобою-я намагалась,але нічого не вийшло,
Ти ідентичний справжньому,але бездушний як манікен,
Запрасований до ниточки, проте не голений,
В тобі поєднались:огида,безсовісність та педантичний ген!

Дякувати,що я знайшла точку опори,щоб не бігати навкруги і не ходити,
Яким би не був ти,спокійним,тираном,або ж таким галасливим,
Мене колись навчили довіряти й терпіти,
Бо інакше навіть вітер буде здаватись зрадливим!!!

Є перевага усім страждання-здоровий егоїзм,
Який витирає увесь житєвий порох,
Він спрацював для мене як магнітизм,
Тому сподіваюсь ,що це останній в моїй квартирі твій подих!


Рецензии