Доктору с. г. наук Черткову Д. Д

Шановний Дмитро Дмитрович!


60 – ще не вік, коли Ви на вершині,
60 – лиш проміжний Ваш старт,
Вік, коли розквітає талант у мужчини,
Це і сила, і мудрість, і хлоп’ячий азарт.

За всі роки  паперів написав Дмитро Чертков чимало,
Щоб кожна грамотна свиня усе про себе чітко знала:
На чому краще їй лежати,
Коли захрюкать, а коли і промовчати,
Які добавки краще споживати,
Щоб розовеньку шкіру мати,
В яких їй грязях ревматизм свій лікувати,
З яким хряком коли пофліртувати.
Всі ці питання вивчив досконало –
За невеличку плату можете дізнатись,
Як швидше на свині тій наростити сало.

Але не думайте, що нині його цікавлять тільки свині!
На молодиць він також з науковим інтересом  поглядає,
Щоправда, на цю тему монографій не складає.
Можливо, у глибокій старості за чашечкою кави
Відкриє для науки усі досягнення свої  і  “ноу-хау”,
А нам лишається лиш побажати –
Подовше плідно в цьому напрямку попрацювати.

Хороший тост колись почути довелось:
”Нехай Вам буде все “на лось!”
Щоб Вам добре жилось,
Все,  про що мріяли, - збулось,
Щоб і їлось і пилось,
І хотілось і моглось.!!

Ваші колеги з Інституту тваринництва ЦР  УААН


Рецензии