Дай-но тебе обiйму...

дай-но тебе обійму,
янголе мій сизокрилий.
так, щоб аж пальці німіли,
так, щоб про все та й забув.

з ніжних, маленьких плечей
шкіру твою зацілую.
землю від  ніг відмежую,
небо примкну до очей.

голову вверх запрокинеш,
поглядом враз осягнеш.
нічка не матиме меж,
ми не відчуємо й фінішу...

родимка кожна твоя
сяє, мов зорі на небі,
хвилями слів ллється шепіт,
так не хвилюють моря...


Рецензии