Моя муза

Моя муза додає сили,
Мої сірі сни давно стерті.
Я кохатиму тебе, мила
І кохатиму-бо до смерті.

Мої ноги вже не як камінь,
Мої руки не кладу навхрест.
Я кохатиму в любім стані,
Називаючи тебе Щастям.

Мої очі вогником сяють,
Перетріскалися вже губи.
Я кохатиму тебе, навіть,
Коли небо вогняним буде.

Знов своїм життям я веслую,
Моя муза додає сили.
Я кохаю! Хай весь світ чує!
Назавжди твої: Душа й Тіло


Рецензии