Вричане

Ако целият свят се изправи насреща ми
и поиска от мен да забравя лицето ти,
и изпрати вселената за изпитание
всичките сили на зло и добро;
ако все пак,от тях победена,
аз падна,
в последния миг и със сетния дъх
твоето име ще изрека.


Рецензии