Предчувствие

Ние с теб се познаваме...
Виждали сме се някога...
Срещали сме се някъде -
отдавна,в безкрайността.

Може би съм чула гласа ти
в безмълвие и светлина.
Тихо са преплели лъчите си
два погледа чисти
на брега на неизбежността.

Безпаметна съм те слушала;
безпаметна съм те гледала,
далече от себе си, от света...

Вярвам, пак ще се срещнем с теб -
някога,във вечността.


Рецензии