В готелi Парадiс тебе я жду

Не надо слишком громко охать и ахать, все согласно правил этого сервера. Честь имею!

В готелі "Парадіс" тебе я жду

Я в юності любив одну п****,
Вірніше дівку з гарною п*****.
В думках своїх щодень до неї йду,
Без неї дотепер нема спокою.
Тепер її чужий переверта,
Працює, с***, ч*****, як насосом.
Колись вона була така проста,
Крутила мені т******ю під носом.
Давала лиш мені - я був король,
Мені уся належала без здачі.
Тепер вона впряглася в іншу роль -
Із чоловіком париться на дачі…
А я так прагну ще їй застромить
Свого курдупля* в ті смачні тенета.
Знов мій поршняка у штанях стирчить,
Чекає на її "єлизавету".
В готелі "Парадіс" тебе я жду,
Як засвербить - приходь, моя кохана.
Зробим щасливою твою п****,
І мого вже горбатого "івана".

*курдупель - малий, куций (укр. Тлумачний словник)

2006


Рецензии