Перший другий крок

Давай забудем те, що було між нами.
Я зараз живу у світі сподівань.
Я вірю в те, що ми перемкнем канали.
Я бажаю пройти шлях випробувань.

Я просто хочу зрозуміти, що не так зробила я,
ти просто скажи мені, и я попливу у свої моря.
Навіщо ти все розповіла їм?
Я ж довіряла очам твоїм...

Я дякую за все позитивне, що ти мені зробила.
Та я не можу більше жити в сподіваннях.
Вибач, але ти сама усе підбила.
Пробач мені, за всі мої вагання.

Назавжди зі мною в серці ти,
я буду чекати тебе завжди.
А поки треба жити так, як я живу,
а там подивимось, на чиюсь ініціативу.


Рецензии