***

прохолода серпня завжди з щемом нагадує
про безупинність часу.
і це ніби як одкровення.
з-поміж тисяч злетів, ніжностей і барв
ти обираєш мене, ти залишаєшся генієм.
я закриваю очі, схрешую пальці і литки.
зелено. свіжо. ясно. прагнути. розуміти.


Рецензии