Лiто

Сонечко раненько встало,
Птахи в небі гомонять.
Вже готується сніданок,
А малята сплять та сплять.

Гей малята, прокидайтесь!
Годі ледарі вам спать.
В гості літо завітало,
Нумо літо зустрічать!

Тож хмаринко помий ганок
І майданчик теж помий.
Хай чудовим буде ранок,
Хай радіють малюки!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.