***

Я приречена на любов
Без взаємності... лише в мріях...
Погляд твій бентежить знов
мою душу... Сльозинка на віях
 лиш тремтить...

Я приречена... Забуття...
Памятати тебе повсякденно...
Та до тебе нема вороття...
Память серце тривожить неклебно...
як колись...

Я приречена на життя
без коханого погляду твого...
це утопія- це небуття...
А  без тебе нема і того...
Лише біль...

Я приречена на сльозу...
Кожен ранок і кожен вечір,
Як згадаю тебе і грозу...
І... Як ти прикривав мої плечі...
наче сон...

Я приречена, що робить?
Хто підкаже? Чи хто почує?
Щастя - зустрічі нашої мить
У зимову, що так лютує
 заметіль...


Рецензии