Ну вось, ну вось...

Ну вось, ну вось:
Табе ці хораша, ці кепска?
Усё прыгаў, бегаў ты як лось
І думаў жыць яшчэ паўвека?

Не давялось, не засталось.
І ты каханьня не знайшоў.
Тваіх каханак вуснаў мёд
Прайшоў цябе і абыйшоў.

Што ж, не журыся  -  скажуць  -  хлопча,
Усё тваё, стрэне цябе,
Яно як жаба запляскоча  -
Але маланкай прамільгне!

І  засьмяецца,  зарагоча,
І  закуляецца ў траве  -
Бо яно то, што кахаць хоча
І што яшчэ, са мной жыве!

-6.8.13.


Рецензии