Сорочка

                СОРОЧКА

                Важко працювала матуся в житті,
                Гарну вишивала сорочку мені.
                Голкою колола рученьки свої,
                Сльози витерала й плакала вночі.
                Вишила сорочку ніжно-голубу,
                Голову вклонила низенько свою.
                Візьми, мій синочку, бери, це тобі,
                Буде тобі, сину, щастя в житті.
                Нехай тобі доля прокладає шлях,
                Щоб ти був синочку хоробрий козак.
                Покотились сльози з маминих очей,
                Тож мама не спала багато ночей.
                Витер мамі сльози, обняв за плече,
                Вдячний тобі, ненько, дякую за все.
                Цю гарну сорочку буду я носить,
                Згадувати буду й все життя любить.
                Дякую, матусю, рідненька моя,
                Що буде зі мною сорочка твоя.















               
   


Рецензии
Какие светлые и нежные строчки о сорочке, Галя, и фотография просто чудо! Очень понравилось! С теплом, Николай.

Николай Лещёв   15.11.2014 09:35     Заявить о нарушении
НИКОЛАЙ, ОЧЕНЬ ВАМ БЛАГОДАРНА ЗА ОТЗЫВЫ.

Галина Полищук Ярмульская   15.11.2014 12:33   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.