Це все саме собою якось вийшло

Це все саме собою якось вийшло.
Я знаю – вже не буде вороття.
Ти назавжди убив мене колишню,
Вдихнувши у нову мене життя.

Це був немов ковток серед пустелі,
Як джерело цілющої води.
Розвіяв вітер думи невеселі.
А усьому проста причина – ти.

Твій погляд, голос, посмішка таємна,
Вогонь, цілеспрямованість, життя…
Яке то щастя! Боляче приємно…
Моє спасіння, біль, душа моя.

І як би не хотілось відпускати
Тебе на волю, у чужі світи,
Все буде так, як врешті мало стати.
Щоб бути разом – просто відпусти…


Рецензии