Кохання

Я сумую за тобою,
як за Місяцем - Зоря.
Відчуваю різкий холод
де вона, моя Земля!?
Чи потрібне нам кохання?
Відчай, біль та забуття.
Може, ми зустрінем вітер,
що збере нас до пуття?
Дівчина чекає хлопця.
Їй не треба вороття.
Бо кохання - не зворотнє!
Це від Бога почуття!


Рецензии