Чом я тобi вже не така...

Чом я тобі вже не така?
 У мене повні засіки припасу.
  Я ще станцюю гопака,
   У літо бабине вберуся у прикраси.
    Поглянь, калинові сережки, як вогонь,
     З солодким присмаком і гіркотою зваби!
      А ти все ходиш осторонь,
       Не позираєш на мої принади.
        Ти все сумуєш за теплом весни,
         За соловейком, за гарячим літом,
          І пролітають кудись дні без тебе,
           Буйний мій, єдиний вітер.
            Я дочекаюсь, прийдуть мої дні,
             І ти зриватимеш у пристрасті листочки,
              Шептатимеш слова тільки мені,
               Оголеній зовсім, вже без сорочки...


Рецензии
я аж кохатися замрiяла! спасибi за такий настрiй)

Любовь Днепрянская   09.10.2013 22:55     Заявить о нарушении
Дякую щиро за гарні слова!

Наталья Сытник   10.10.2013 11:56   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.