Мо станичне

МОЄ СТАНИЧНЕ

Моє рідне Станичне!
Моє рідне село,
Для душі як криниця,
Ти -  моє  джерело…
Я  тобою пишаюсь,
І тобою живу.
У тобі залишаю
Серце й душу свою…

        Станичанський шлях-
Шлях до світла й тепла!
Станичанський шлях –
Ти моя сторона…
З діда-прадіда
Хлібороби твої!
З діда-прадіда
Ми тебе берегли…

Ти багате садами,
Маєш щедрі лани,
А найбільше багатство –
Твої доньки й сини..
Квітни садом вишневим
І гартуйся в борні!
Моє рідне Станичне,
Ти мій  шлях у світи…

        Станичанський шлях-
Шлях до світла й тепла!
Станичанський шлях –
Ти моя сторона…
З діда-прадіда
Хлібороби твої!
З діда-прадіда
Ми тебе берегли…


Рецензии