Картина

Моє життя - неначе та картина...
На ній заграють скоро різні барви...
На допомогу їм прийде палітра.
Я втомлений художник, я безтями.

В експресіях я створюю шедевр.
Я наче в мареві.Запалений мій розум.
 І ще один мазок - йду на маневр.
Мій нюх дратує запах від мімози.

А я малюю далі. Не спиняюсь.
Моя картина вам не зрозуміла.
Та все ж я без надії сподіваюсь.
Пояснювати вам мені не сила.

© Катерина Бігун.


Рецензии