Бажання

Був неправий у всьому:
Що йшов в життя і що вертав додому,
Що стиснув зуби і стояв на місці,
Боровся за весну в опалім листі.
Й  знайшов лиш те, що розгубив в дорозі,
А в підсумку лиш мокрі шкари на порозі
Та ноги, стоптані в мозолі
І хрест самотній в чистім полі.
А в пам'ять тільки злі обличчя і прокльони,
Що чув тікаючи у ніч із дому.
А в очі тільки пил порожніх слів.
Ой, не такого я собі хотів.


Рецензии