Воспоминание юности

Ти пригадай моя кохана
Оті щасливі наші дні
Я цілував тебе доп`яна
Ти посміхалася мені

А навкруги усе буяло
Духмяно пахло і цвіло
Нам навіть ночі було мало
Аж доки сонце не зійшло

Ми молоді були вродливі
Нам було байдуже до всіх
І до безпам`яті щасливі
Від поцілунків жарт і втіх.


                14.08.2012 року
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии