Любов

Лише той хто уміє любити
Тебе не залишить ніколи
Буде разом з тобою радіти
кожен день,
Чи підтримає в горі
Лише той хто уміє любити,
Коли потрібно зможе чекати
І коли тобі буде важко,
Дорікати не стане ніколи
Лише той хто уміє любити
Може інших людей пробачати,
Пробачати усе, окрім зради,
Бо вона убиває кохання
Лише той хто уміє любити
Зорі з неба готовий дістати
І на крилах своєї любові,
Наче птах до небес долітати,
Бо любов окриляє собою
І готовий ти гори звернути,
Щоб щастя принести для того,
З ким ти хочеш поряд бути.


Рецензии