Заварю чаю

Заварю чаю
Себе з*їдаю
Тебе втрачаю
Його не маю
Мама питає:
Що буде далі?
А я страждаю,
Не знаю, не знаю
Серце чекає,
Розум благає,
Сльоза тікає
Що буде далі?
Хто ж знає?
Чи ще жива я?
Хто ж знає.


Рецензии