Водограй

                ВОДОГРАЙ

                Я піду до водограю,
                Пісню заспіваю,
                Моя пісня так залунає,
                В горах оживає.
                Ой, ви грайте, музиченьки,
                Грайте, вигравайте,
                Грай, сопілко, веселенько-
                Ти ж моє серденько.
                А трембіти також грають,
                Народ закликають,
                Там гуцули- файні люди,
                Весело співають.
                Ой, ви гарні мої ріки,
                Гарні полонини,
                Ой, вигори високії,
                Гарнії потіки.
                Лине пісня з полонини,
                Сильна, люба й мила,
                Це душа співає щира
                Й вся моя родина.
                Україна калинова,
                Дуже славна й щира.
                В неї мова солов'їна-
                Гарна, мелодійна.

               











               
               
 
               




















               


Рецензии
Красивый стих! Спасибо, Галина!
С наступающим Праздником Пасхи!
Благословений!!!

Анастасия Арвада   01.05.2016 05:02     Заявить о нарушении
Благодарю!!!Христос Воскресе!!!

Галина Полищук Ярмульская   01.05.2016 18:30   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.