I здалося на мить..

І здалося на мить, що поряд нікого немає.
Так немовби всі зникли.. Чи то я розчинилась в пітьмі?
І далеко десь ті, кого безнадійно кохаю.
І далеко всі ті, хто б обнявши, мені допоміг.


Рецензии