Спогад про вас

Спогад про Вас, наче cрібна тонка павутинка.
Спогад про Вас, наче ніч, довжиною в життя.
В місячнім сяйві іскриться кудлата ялинка,
Білих заметів примхливе блищить вишиття.

Спогад про Вас нескінченний, як біль опівночі.
Спогад про Вас золотий, як сльоза уві сні.
Боже, як важко дивитися зорям у очі.
Сутінки.
Іній.
Холодна відчуженість.
Сніг.

Світ замерзає.
І я, замерзаючи, чую,
Як крижаніють несказані Вами слова.
Доти живу, доки в жилочці кожній пульсує
Спогад про Вас.
Думка  про Вас.
Віра у  Вас.


Рецензии