***

Ну от  і все.
Прости мене. Прощай.
Нема печалі, то не буде й зради.
Передсвітом така прийде печаль,
Що і свята молитва не розрадить.

Передсвітом печаль  прийде… Отак…
І не буде ніякого рятунку.
Гіркий вогонь обпалює печаль
В останньому сухому поцілунку.

Тепер не я. Без мене вже. Зате
Прийде печаль, як музика Вівальді.
Нехай цілує листя золоте
Твої сліди на мокрому асфальті.


Рецензии