Кохання - це моя вiдрада

Якщо кохання не прийшло відразу,
То воно не прийде й з часом.
Якщо кохання з першого моменту,
Тоді навіщо всі ці аргументи?

Якщо кохання - це моя відрада
То дайте на майбутнє тут пораду.
Як бути з тим, кого кохаєш до нестям?
Як бути з тим, про кого думаю я днями?

Твій погляд - це життя для мене,
Ти поруч і дихання зводить дуже.
Я проклинаю за погане себе,
Серце моє без тебе тужить.


Рецензии