Розум1ння

Мене ніхто не розуміє
Мабуть, мовляв це кожен з нас
Колись можливо хтось зуміє
Коли наступить певний час.

А зараз це нормально
Коли ти сам-один
І люди всі буквально
Чекають плин хвилин.

Не помічають люди
Як всі щасливі миті
Розсіялись усюди
А дні давно прожиті...


Рецензии